Tilbage til nyheder

Ny træner hos U14

Ny træner hos U14

9

June 2020

Det bliver med en ny mand med taktstokken, når U14 efter sommerferien møder til træning – ikke blot er de rykket op og kan kalde sig U15, men de skal også vænne sig til at den nye cheftræner hedder Claus Nielsen. Claus afløser Steve Frappart på trænerposten og fortsætter arbejdet på U15 sammen med årgangens nuværende træner Max Hansen.

Med Claus får årgangen en rutineret træner, der har stået i spidsen for FFB´s ældste drenge som pigehold og pt. fungerer Claus også i rollen som Futsal-træner for FC Fjordbold´s U19-drenge, der lige nåede at hjemtage et Danmarks-mesterskab inden Coronaen lukkede ned for fodbold både inde og ude.

FFB har måtte aflevere rigtig mange dygtige spillere til andre klubber og det er naturligvis et resultat af flere års store indsats fra skiftende trænere – vi ser nu fremad og glæder os til at Claus får ansvaret for de nye U15 drenge.

Og så skal der naturligvis lyde en stor tak til Steve for hans indsats på årgangen – heldigvis bliver Steve i klubben og fortsætter efter sommerferien med nogle lidt yngre spillere.

No items found.