Ind- og udmeldelse

Kære FIK og ORI OG dermed FFB medlem,

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for alle involverede i klubben, både medlemmer og frivillige medhjælpere, har vi valgt at indkøbe og benytte et nyt internet baseret klubadministrations system. Systemet hedder klubmodul og er meget brugervenligt og benyttes landet over af klubber og foreninger i alle størrelser.

Dette betyder at alle medlemmer nu bliver registreret i et system FFB, systemerne i FIK og ORI for ungdom udgår og skal nu kun registreres i Klubmodul.

Ved oprettelse skal der tages stilling til klub, ORI eller FIK, dette skal udfyldes under Ekstra information.

Du skal oprette en profil via http://www.ffbbold.klub-modul.dk/

Du skal betale med dit kreditkort. Har du ikke et kreditkort, kan du betale via bank eller kontant.

Vi vil ikke længere anvende girokort eller betalingsservice

For os frivillige ulønnede i klubben betyder det en verden til forskel at få et system som klubmodul. Vi glæder os meget til at få det nye system i brug og kan med klubmodul sikre jer en langt bedre oplevelse og anvendelse af klubbens ressourcer.

Dette skal du gøre HURTIGST MULIGT:

  1. Gå til  http://www.ffbbold.klub-modul.dk/
  2. Klik på opret profil i venstre hjørne nederst.
  3. Klik herefter på holdtilmelding oppe i toppen af siden
  4. Vælg det dit barn skal tilmeldes. Tilmeld og betal

*(Der skal oprettes 1 profil pr. FFB-spiller).

Profilen skal svare til medlemmet, ikke til mor eller far. Dvs Jens på 7 år skal tilmeldes drenge årg. 06  – hvis Jens’ mor på 32 opretter profilen med sine egne data, kan hun naturligvis ikke tilmelde sig et medlemskab med aldersgrænsen 0-17 år!  Hvis du er under 18 år, skal det være en voksen, der tilmelder dig – og betaler tilmeldingen med et kreditkort.

Er der spørgsmål er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Hanne Christiansen
Kasserer FFB
Mail: HLC@privat.dk
Tlf. 20 66 60 41

ABONNEMENTSVILKÅR

Det er en forudsætning for medlemskabet af Frederikssund Forenede Boldklubber, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Frederikssund Forenede Boldklubber og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Frederikssund Forenede Boldklubber fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Frederikssund Forenede Boldklubber.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Frederikssund Forenede Boldklubber trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.

Frederikssund Forenede Boldklubber benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Frederikssund Forenede Boldklubber, men hos Quickpay.

Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig, accepterer du vores vilkår og du stopper abonnementet ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Frederikssund Forenede Boldklubber påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye Dankort, ved at logge ind i Frederikssund Forenede Boldklubber’s KLUBMODUL, klik på “Dine tilmeldinger”, og klik hér på “Ret Dankort info”. Læg de nye oplysninger ind. “Ret Dankort info” kommer først frem, når du har modtaget dit nye dankort.

Ved spærring af dit betalingskort, er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Frederikssund Forenede Boldklubber KLUBMODUL, og som beskrevet ovenfor.

Udmeldelse

For at melde dig ud af FFB, skal man skrive til HLC@PRIVAT.DK ved udmeldelse oplyse navn og årgang.

NB!!!! Du modtager bekræftelse på din henvendelse indenfor få dage.