Tilbage til nyheder

Åben sommertræning for alle børn

Åben sommertræning for alle børn

9

July 2020

Frederikssund Forenede Boldklubber arrangerer en åben sommertræning for alle børn i Frederikssund og Omegn – og dette tilbud inkluderer naturligvis også vores allerede aktive spillere fra U6 – U12. Og I er naturligvis velkomne til at tage venner med, der ikke allerede spiller fodbold.

Sommerferien kan nemlig være lang og rigtig mange familier vælger på grund af Corona’en at tilbringe sommerferien hjemme eller i sommerhus. Det betyder, at det kan være svært at få tiden til at gå, svært at få nye ideer til sommerferieaktiviteter – det hjælper FFB nu med ved at tilbyde en åben træningsmulighed i uge 29 – 30 og 31 på FIK´s stadion, Kalvøvej, Frederikssund.

Træningen tilbydes alle hverdage mellem 11,00 og 14,00.

Træningen starter kl. 11,00 og de børn, der deltager i dagens træning bliver registreret og der skal være en aftalt kontakt til en forælder, således at barnet kan hentes, hvis der opstår problemer.

Under træningen vil der være frugt, snacks og sunde drikke.

Træningen varetages af FFB´s trænere og trænerassistenter. Træningen vil være i øjenhøjde med børnene, således at der er et passende element af leg i forbindelse med træningen.

Der vil være tale om en træning, der baserer sig på de restriktioner, der følger af Corona-situationen, hvorfor der vil være afspritning ved ankomst, ved skift af aktiviteter og ved afslutning. Bolde og materialer vil være afvasket fra træningsstart og ved skift mellem aktiviteter.

Træningen foregår på FIK´s stadion, Kalvøvej, Frederikssund.

Alle, der deltager i den åbne sommertræning mere end 2 gange får en gratis T-shirt.

Så fra mandag den 13. juli kl. 11,00 går det altså løs med sommertræningen i FFB

No items found.