Tilbage til nyheder

Træning i en Coronatid

Træning i en Coronatid

18

May 2020

At Træne med corona omkring os betyder at vi skal træne på en anderledes måde.

Inden træning er det vigtigt at du tilmelder dig til den enkelte træning hos den enkelte træner. Pga. forsamlingsforbuddet må vi kun træne i grupper af 10 inkl. træner og derfor kan vi kun være 9 spillere pr. træner/voksen. Hvis der møder for mange frem har tilmeldte førsteret, evt. spillere i overskud vil blive sendt hjem igen, så husk at tilmelde jer.

Der er ikke adgang for forældre på træningsanlæggene

Alle som skal til træning klæder om hjemmefra og medbringer selv drikkedunk,

Når vi ankommer til træningen, skal vi bevæge os til den bane, hvor vi skal træne og holde afstand til de andre hold. På samme måde når vi slutter, så går vi ud i god ro og orden med afstand. Mellem alle træningstider er der lagt 15 min. ind til at vi kan skifte med afstand.

Hvis et hold er delt i flere grupper må man ikke skifte gruppe under den enkelte træning, gælder også trænere.

Det er kun trænerne som har adgang til boldrum m.m. og til træningen må der kun bruges de remedier som er godkendt af myndighederne, trænerne opdateres med dette løbende. Trænere samler remedier sammen og skal også sørge for at de afvaskes fra gang til gang.

Under træningen må bolden kun røres med fødderne( undtagen målmanden som må røre bolden med målmandshansker på) så ikke noget med at tage bolden op, eller kaste med bolden. For at minske smittefaren må man ikke spytte, råbe eller snyde næse under træningen.

Under træningen vil der være sprit og sprit-wipes hos trænerne samt vand og sæbe ved klubhusene.

Der vil være toiletter åbne under træningen, dette er kun nød toiletter og skal betragtes som dette, det er ikke tilladt at tisse ved banerne i hækken eller lignende pga. risiko for smittespredning.

Det er vigtigt at vi alle følger disse retningslinjer fra myndighederne så vi kan fortsætte med at træne.

FFB’s Bestyrrelse.

No items found.