Tilbage til nyheder

Vi er godt rustet til at håndtere Coronasmitte

Vi er godt rustet til at håndtere Coronasmitte

24

September 2020

FFB U19 trup i FFB der i denne uge blev ramt af coronasmitte. Men det var ikke uventet at, et medlem en dag ville være smittet med COVID-19. Vi har mange medlemmer og især unge har mange relationer. Udover deres familierelationer, går de i skole, de har fritidsjob, de går i fitnesscentre, nogle er medlem af flere foreninger og de har et stort socialt netværk. Og de mange relationer øger chancen for smitte.

U19 truppens træning og kampe er aflyst, imens spillerne testes for COVID-19. Alle spillere er bedt om at melde retur til trænerne, når de modtager deres testsvar.

Dage efter U19s pokalkamp tirsdag 15. september, fik vores træner et telefonopkald, fra modstanderne. De fortalte, at en af deres spillere fra kampen var testet positiv for COVID-19. Om de to FFB drenges smitte stammer fra den pokalkamp eller andet sted fra, kan vi kun gisne om.

Andre FFB årgange har de sidste 14 dage modtaget afbud til kampe fra modstanderne, fordi modstanderne havde en smittet spiller i deres trup. Indtil nu er flere kampe udsat. Og indtil denne uge har smitten ikke været i fodboldklubben.

Vi må rose vores trænere for deres indsats

Alle FFB trænere tager det ansvar på sig, at det kræver ekstra ressourcer at være træner i en corona tid. Mange forholdsregler skal tages og retningslinjer skal følges. Det gælder både på hjemme- og udebane.

Vi ved at vores fodboldklub er en vigtigt del af mange børns hverdag og weekend. Og i FFB sikrer ledelsen, på bedst muligt vis, at retningslinjerne følges på Bjergvej og Kalvøvej, hvor alle træner. Det sidste vi som fodboldklub ønsker er, at fodbolden og foreningslivet igen får en ufrivillig coronapause af regeringen.

FFB ledelsen har en coronaansvarlig på hvert stadion, som kan understøtte trænerne med svar på de spørgsmål de måtte få fra forældre. Og så er der altid råd og vejledning at få fra DBU og DGI.

Vi har på et trænermøde gennemgået fodboldens corona-regler, så alle trænere er klar over, hvad der forventes af dem før og efter træning.

DBU har modtaget en officiel mail, om afbud til de to kampe U19 skulle have spillet i kommende weekend.

Hvad skal du selv gøre?

Hvis du bliver testet positiv for COVID-19. Så bør du straks kontakte din træner.

Din træner vil kontakte FFB Ledelsen, så vi kan være behjælpelig med smitteopsporing.

Ved symptomer på COVID-19 skal medlemmet straks isolere sig selv fra andre.

Pas godt på hinanden.

FFB Ledelsen

No items found.